TERMENI SI CONDITII

MODURI DE PLATA

1. Numerar la livrare (ramburs)

Achitati contravaloarea marfii comandate numai in momentul in care primiti coletul.

Avand in vedere prevederi ale legislatiei in vigoare, persoanele juridice nu pot efectua plati mai mari de 5.000 RON decat prin Ordin de Plata.

2. În avans prin virament bancar (ordin de plata)

Plata prin Ordin de Plata se face in baza eliberarii unei facturi proforme.

Daca plata se va face prin OP, veti avea nevoie de urmatoarele date pentru a o finaliza:

Nume firma: S.C. ERIUS M&C S.R.L.
C.I.F.: RO31073240
Nr. la Reg. Com.: J40/227/2013
Cont IBAN: RO75RZBR0000060015283236
Banca: RAIFFEISEN BANK, CORA MILITARI

IMPORTANT! Copia ordinului de plata (sau a foii de varsamant) se va trimite la adresa de e-mail office@echipamentelucru.ro , astfel confirmandu-se plata pe care ati efectuat-o. Abia dupa confirmare marfa pe care ati comandat-o va va fi expediata.

NOTĂ: Înainte de a efectua plata, vă rugăm sa ne contactati (office@echipamentelucru.ro sau 0756762007) pentru a vă confirma că articolele pe care le-ați ales există în stocul nostru și pot fi livrate.

3. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face in ambalajul original

Metoda de livrare a produselor

Livrarile se fac cu personalul propriu, cat si prin curier rapid.

Produsele afisate pe EchipamenteLucru.ro

Securitatea Datelor Clientului

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam aceste date personale.

4. Publicitate si linkuri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

6. Pretul produselor

Preturile prezentate nu includ TVA (19%), nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare si TVA vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.
7. Politica de retur
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de catre consumator”. ” In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.”
Clientul se obliga sa notifice Echipamentelucru.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor. Clientului care a notificat Echipamentelucru.ro, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile, in caz contrar, Echipamentelucru.ro considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit.c. Echipamentelucru.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit.d. Echipamentelucru.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Clientul va fi informat pe pagina produsului daca acesta NU este returnabil. Produsele care nu dispun de aceasta mentiune in site se considera a fi returnabile.
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit.e. Echipamentelucru.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta produse desigilate de catre consumator din motive de protectie a sanatatii sau igiena (ex. manusi de unica folosinta, truse de prim ajutor).
Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Incaltamintea trebuie sa nu fie folosita si să fie returnata în ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate ca o parte a produsului.
In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile de mai sus, iar Echipamentelucru.ro nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.
Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare / re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile in care livrarea s-a efectuat gresit din vina Echipamentelucru.ro, situatie in care Echipamentelucru.ro va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), cheltuielile de returnare sunt in sarcina Echipamentelucru.ro.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Echipamentelucru.ro oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ERIUS M&C de la acest client.

Top